ProPilot

Soluţie economică pentru feronerie – Made in Germany.

Sistemul de feronerie Winkhaus proPilot a fost dezvoltat cu precădere pentru a îndeplini cerinţele economice ale pieţelor dinamice. Feroneria de marcă oferită de Winkhaus este certifi cată conform QM 328 (Certifi cat de conformitate ift) şi este verifi cată conform DIN EN 13126-8 (Verifi carea funcţionării de durată a feroneriei batante şi oscilo-batante) şi DIN EN 1191 (Verifi carea funcţionării de durată a ferestrelor şi uşilor).

Întregul sistem modular conţine cca. 80 de componente şi face posibilă construcţia raţională de ferestre dreptunghiulare batante, oscilo-batante şi cu stulp. Datorită posibilităţilor de echipare ulterioară cu protecţie împotriva închiderii incorecte, aerisire prin fantă şi opritor pentru uşile de balcon, feroneria proPilot poate răspunde într-un mod fl exibil la dorinţele clienţilor. Astfel proPilot se adaptează cerinţelor existente. Prin fi- xarea originală a mânerului ferestrei în carcasa broaştei, fabricată din material plastic de înaltă rezistenţă, soluţie în curs de patentare, se asigură o funcţionare fi abilă şi uşoară.

Metoda recunoscută de tăiere a părţilor lungi şi tehnica simplă de îmbinare a componentelor de feronerie fac posibilă o montare simplă şi rapidă. În cazul comenzilor speciale, ca de exemplu a ferestrelor atelier sau de siguranţă, feroneria activPilot oferă soluţia potrivită.

Brosura ProPilot-RO (PDF, 417 KB)

Catalog ProPilot-DE (PDF, 13 MB)