Diszitett üvegek

A diszitett üvegfelületek nagyon elegáns megjelenést biztositanak otthonunknak vagy üzlethelységünk nyilászáróinak. A diszüvegek a szin, a forma és a fény együttes kölcsönhatásával érik el a diszitő hatást. Bármilyen tipusú üvegre lehet disziteni, akár tükrökre és bútor üvegekre is. A diszités több módszerrel történhet: ólomszállal, szines fóliákkal és kristály üvegekkel.
A diszitési minták változatossága végtelen, minden az Ön képzelőerején múlik. Számunkra fontos az Ön elégedettsége, ezért fontosnak tartjuk az ügyféllel való megbeszélést és a helyszin tanulmányozását, hogy a kiválasztott motivumok, szinek kiválóan illeszkedjenek a környezetbe. A megrendelőknek lehetőségük van szines fotók és prospektusok segitségével kiválasztani a kivánt mintát. A munkát minden esetben egy méretarányos szines tervkészités előzi meg mely ingyenes és végül megkapják az árajánlatunkat a kiválasztott munkához.
Meghivjuk Önöket lapozzák át katalógusunkat az eddig elkészitett munkáinkból, hogy egy biztos elképzelést kapjanak a diszitett üvegekről.

minta3minta2minta6matyo-mintaminta1kulonleges mintakminta11minta10minta9minta8minta7mintaminta5minta13minta16mintaaminta15